Published On: mie, Iun 29th, 2016

Animale transportate la crematoriu / Nerespectarea normelor de transport va duce la amenzi cuprinse intre 50.000 lei si 100.000 lei

Autoritatile brailene au facut demersurile necesare pentru a rezolva problema mirosurilor urate provenite de la transportul cadavrelor de animale ce ajung la crematoriul din Smardan.

Garda Nationala de Mediu s-a sesizat, astfel au trimis mai departe sesizari catre Garda de Mediu Tulcea, deoarece problema tine de ei. Sesizarile s-au mai facut si in toamna anului trecut, cand locatarii din zina Plantelor s-au plans ca simt un miros foarte urat de par si piele arsa.

Daca Garda de Mediu din Braila nu poate interveni foarte mult, deoarece crematoriul tine de Tulcea, au atentionat agentii care efectueaza operatiunile de transport a cadavrelor animalelor si a deseurilor sa aiba masurile corespunzatoare unui astfel de transport si sa foloseasca o ruta, astfel incat localnicii braileni sa mai aiba parte de discomfort.

In caz de nerespectare a acestor norme, agentii economici ce se ocupa cu operatinile de transport vor primi amenzi intre 50.000 lei si 100.000 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author