Published On: mie, Iun 22nd, 2016

Ajutoarele de la Uniunea Europeana urmeaza sa fie distribuite / Vezi daca te incadrezi

Share This
Tags

Pachetele cu alimente vor fi distribuite incepand cu 27 iunie la peste 14.000 de braileni. Persoanele care pot beneficia de aceste pachete sunt cele care au venituri nete lunare de pana la 450 de lei, familiile si persoanele singure care beneficiaza de alocatie pentru sustinerea familiei, somerii care beneficiaza de indemnizatia de somaj in cuantum de pana la 450 de lei lunar, somerii inregistrati la AJOFM care nu beneficiaza de indemnizatie de somaj, persoanele cu handicap grav si accentuat, neinstitutionalizate si pensionarii cu venituri de pana la 450 de lei.

Centrele de distributie raman aceleasi. Persoanele cu handicap, cei fara venituri sau ale caror venituri sunt de pan la 450 de lei de persoana si somerii sunt repartizati la Liceul “C.D. Nenitescu” (fostul Liceu de Chimie). Persoanele fara venituri sau cei ale caror venituri nete sunt de pana la 450 de lei de persoana si care nu se incadreaza in nicio alta categorie, vor trebui sa depuna o cerere la sediul Derectiei de Asistenta Sociala impreuna cu  o copie de pe actul de identitate, adeverinta eliberata de Directia Generala a Finantelor Publice si dovada privind totalitatea veniturilor nete lunare realizate de membrii familiei in luna precedenta.

Pensionarii, cei care realizeaza un venit minim garantat si cu alocatie pentru sustinerea familiei vor merge la Liceul “Constantin Brancoveanu”, fostul liceu Progresul de pe Calea Galati.

Programul de distribuire va fi de luni pana vineri in intervalul orar 8.00-16.00

 

Comentarii

comentariu

About the Author