Published On: joi, Iun 23rd, 2016

Accidentele cu victime se tin lant in Braila

In cursul zilei de marti, in jurul orei 16:00, un brailean, in varsta de 50 de ani, in timp ce conducea autoturismul, a patruns in intersectia cu Bulevardul Dorobantilor fara sa acorde prioritate de trecere unui moped, condus de un barbat, in varsta de 31 de ani, din Braila, care circula regulamentar, dinspre strada General Eremia Grigorescu.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a mopedistului, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, nefiind necesara internarea. Ambii conducatori au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

In aceeasi zi, in jurul orelor 23:00, un barbat, in varsta de 61 de ani, din Braila, in timp ce conducea autoturismul pe Aleea Cutezatorilor, la intersectia cu strada Pietatii, nu a respectat semnificatia indicatorului „Cedeaza Trecerea!” si nu a acordat prioritate autoturismului, condus de un brailean, in varsta de 44 de ani, care circula regulamentar pe strada Pietatii, dinspre Calea Calarasilor catre strada Scolilor.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a unei pasagere din primul autoturism, care a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, in vederea acordarii de ingrijiri medicale, neramanand internata. Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

Comentarii

comentariu

About the Author