Published On: mie, Iun 15th, 2016

11 fapte penale in aproximativ doua saptamani / A patruns in 8 locuinte si 3 magazine

Politistii de investigatii criminale, din cadrul Politiei municipiului Braila, au desfasurat activitati investigative si l-au adus la cercetari pe un tanar de 22 de ani, din Braila, suspectat de comiterea a sapte furturi calificate si a patru tentative la furt calificat, opt dintre aceste fapte fiind inregistrate in evidentele cu autori necunoscuti.

In urma probelor administrate de judiciaristi s-a stabilit ca banuitul, in perioada 25 mai-13 iunie 2016, ar fi patruns fara drept in opt locuinte si doua magazine, situate in Cartierul Chercea, bulevardul Dorobantilor si strada 1 Decembrie 1918, si ar fi sustras bunuri in valoare totala de 10.700 de lei.

Prejudiciul, constand in produse alimentare, articole de imbraminte, bauturi alcoolice, unelte de pescuit, unelte electrice s.a., a fost recuperat partial (70%).

Toate cauzele au fost reunite, fiind dispusa continuarea urmaririi penale fata de suspect.

Ieri, acesta a fost retinut, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, fiind incarcerat in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, iar astazi va fi prezentat instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-