Published On: mar, Mai 3rd, 2016

Zeci de kilograme de carne de miel confiscate de politisti

Vineri, 28 aprilie, politistii braileni au continuat controalele in pietele brailene, alaturi de inspectorii Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Braila si Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura Braila. S-a actionat pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor din domeniul comertului cu produse din carne, in special, de miel.

"Au fost verificate mai multe societati, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 115 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de aproape 47.000 lei, dintre care 8 au fost de natura economica. Totodata, in urma verificarilor efectuate, echipele de control au confiscat cantitatea de 76 kg de carne si preparate din carne, in valoare de 1.520 de lei, care au fost retrase de la comercializare", se arata intr-un comunicat al Politiei.

In urma unui control al politistilor de investigare a criminalitatii economice, impreuna cu reprezentanti ai DSV, la un producator particular din Piata Mare, s-a contatat ca acesta nu avea documente sanitar-veterinare intocmite conform prevederilor legale pentru cantitatea de 43 kg de pulpe de miel. Motiv pentru care, a fost luata masura ridicarii cantitatii de carne, in vederea stabilirii provenientei si verificarii din punct de vedere sanitar-veterinar.

Comentarii

comentariu

About the Author