Published On: lun, Mai 9th, 2016

Viorel Botea doreste pastrarea transportului de tip maxi-taxi in Braila!

Share This
Tags

Viorel Botea, canditatul PMP pentru Primaria Braila, considera ca ar trebui pastrate mijloacele de transport de tip maxi-taxi, fiind mai facil pentru calatori, insa ar trebui impuse standarde si verificati mult mai sever operatorii.

Viorel Botea a declarat, astazi, ca transportul de tip maxi-taxi nu este satisfacator, insa nu ar trebui sa se recurga la masuri atat de drastice, incat sa fie eliminat transportul privat de pe piata si preluarea traseelor de catre firma “Braicar” , a Consiliului Local: “Nu poti sa nu permiti investitorilor privati sa-si desfasoare activitatea, insa trebuie sa le impui niste standarde – standarde pe care noi stim foarte bine ca in momentul de fata, cei de pe maxi-taxi nu le respecta in totalitate. Aceste standarde trebuie sa fie identice atat pentru operatorul privat, cat si pentru operatorul de stat.

Noi avem in vedere si monitorizarea electronica, monitorizare care inseamna afisarea orelor la care trebuie sa vina autobuzele in statiile respective si afisarea minutelor ramase pana cand vine urmatorul autobuz in statie si de asemenea, este importanta si siguranta cetateanului in mijloacele de transport in comun. O propunere a noastra, in acest domeniu, este si aceea ca transportul elevilor care sunt pana in clasa a IV-a si a insotitorilor acestora sa fie gratuit si de asemenea, sa fie gratuit si transportul somerilor si cel al pensionarilor. Cred ca Municipalitatea isi poate permite sa faca acest lucru”.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-