Published On: vin, Mai 6th, 2016

VIDEO: Marian Dragomir: “Proiectul meu – Braila”

Campania electorala a inceput oficial in aceasta zi, motiv pentru candidatii pentru Primaria Braila si-au prezentat proiectele. Unul dintre acesti candidati este Marian Dragomir(PSD), care a postat pe retea de socializare in ce consta viziunea sa pentru municipiul Braila, daca va iesi invingator la alegerile din vara.

“Proiectele mele sunt simple, usor de realizat intr-un mandat si au impact mare. Finalizam proiectele incepute si venim cu o noua abordare moderna in care domina internetul, tehnologia si elementele de inovatie.

Imi doresc sa cobor din scara blocului, sa merg pe strazi si trotuare asfaltate, sa fie lumina, sa-mi gasesc masina in locul de parcare amenajat. Mai multa lumina inseamna mai multa siguranta.

Vreau ca toti copiii nostri sa se joace in cele mai moderne parcuri din Braila. Parintii lor vor putea testa noile aparate pentru fitness in aer liber. Si bunicii vor putea juca sah, table sau povesti la umbra pomilor ornamentali.

Curatenia – o noua abordare prioritara. Introducem spalatul strazilor.

Iubesc animalele, dar locul cainilor nu este pe strada. Incurajez adoptiile, sterilizarea gratuita a cainilor care nu sunt de rasa, dar trebuie sa respectam dorinta majoritatii – NU hotarat cainilor de pe strada.

Infrastructura sportiva va fi prioritatea noastra. Continuam constructia bazinului olimpic din respect pentru generatiile care au reprezentat cu onoare Braila, sustin handbalul, baschetul, fotbalul, dar si alte sporturi. In centrul atentiei vor fi competitiile sportive intre scoli si licee care pot asigura urmatoarea generatie de sportivi performanti.

Sustin transportul public de calatori cu autobuze si tramvaie moderne. Statii noi cu harta traseelor, afisaj electronic cu actualizare la 30 de secunde pentru a sti cand vine autobuzul. Abonamentele subventionate pentru elevii de liceu, studenti si pentru pensionari sunt masuri social democrate care ne caracterizeaza.

Consider ca trebuie sa asiguram conditii concurentiale egale pentru toti comerciantii, astfel incat sa avem piete moderne in care nu ploua si nu bate vantul – piete inchise pe structuri usoare de termopan.

Braila are festivaluri recunoscute la nivel national si international: Festivalul George Grigoriu, Cantecul de dragoste de-a lungul Dunarii, Zile si nopti de teatru la Braila, etc. Acestea trebuie sa continue si sa se dezvolte. Vreau sa avem Targ de Craciun si sa colindam cu cele mai renumite ansambluri din tara, sa dam viata Centrului Istoric. Sunt roman si ca brailean mi-am facut prieteni la toate comunitatile din oras. Pastram traditiile si le transmitem din generatie in generatie.

Am lucrat in mediul privat si am condus activitatea de investitii a unei companii multinationale in 10 judete din sud estul Romaniei si 2 sectoare din capitala. Am demonstrat cu fapte ca stiu sa atrag investitii, ca am lucrat cu parteneri puternici si am concurat cu orase pozitionate mai bine geografic si poate cu o economie mai puternica, dar am promovat Braila.

De azi, Proiectul meu – Braila, se transforma, se completeaza cu al fiecarui brailean, si impreuna modernizam Braila.”, a scris acesta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-