Published On: lun, Mai 9th, 2016

Un sofer beat a refuzat testarea cu etilotestul si a fugit de politisti

Vineri, 6 mai, in jurul orei 17:00, o patrula de politie din cadrul Postului de Politie Comunal Sutesti patrula cu autospeciala din dotare pe Drumul National 22, cand a observat ca un autoturism din fata se deplasa in mod dubios.

Politistii de la Sutesti au oprit autoturismul suspect folosind semnalele acustice si luminoase ale autovehiculului din dotare. Soferul a oprit, dar in speranta de a scapa de testarea cu etilotestul a fugit de politisti. Acesta a coborat in viteza din masina si a intrat in curtea unui satean. Politistii au reusit sa-i dea de urma fugarului, pe care l-au legitimat, stabilind ca este vorba despre un brailean in varsta de 49 de ani, care emana miros puternic de alcool.

Potrivit informatiilor oferite de politisti "barbatul a refuzat sa se supuna masurilor de testare cu aparatul etilotest si prelevarii de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”. 

Comentarii

comentariu

About the Author