Published On: joi, Mai 12th, 2016

Un brailean care a introdus droguri in penitenciar a fost condamnat la 7 ani de inchisoare

Un barbat din Movila Miresii a introdus droguri intr-un penitenciar. Acesta a fost indentificat de oamenii legii si a fost condamnat de instanta din Bacau la 7 ani de inchisoare. Braileanul a fost depistat in aceasta saptamana de politstii Postului de Politie Comunal Movila Miresii dupa o actiune desfasurata in scopul depistarii persoanelor urmarite in temei legal.  In urma acestor descinderi politistii l-au depistat, pe raza comunei Traian pe Dragos I., 27 de ani, din Movila Miresei.

Acesta era cautat intrucat Judecatoria Bacau a emis pe numele lui mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 6 ani, 8 luni si 18 zile, pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de mare risc introduse intr-un loc de detentie. Tanarul a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

La randul lor, politisti din Insuratei l-au depistat, pe raza localitatii, pe Viorel R. (39 de ani), din localitate, care are de executat doi ani de inchisoare. La data de 5 mai 2016, acesta a fost condamnat de catre Judecatoria Insuratei pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. Politistii l-au trimis pe barbat tot la Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author