Published On: joi, Mai 19th, 2016

Un barbat a fost batut de cei doi fii ai sai

Marti, 17 mai, in jurul miezului noptii, politisti din cadrul Politiei Municipiului-Biroul Ordine Publica au fost sesizati telefonic de catre personalul Unitatii de Primiri Urgente Braila despre faptul ca la aceasta unitate a fost transportat un barbat cu leziuni produse prin agresiune.

Politistii au inceput cercetarile si au stabilit ca in jurul orei 21.00, victima, un barbat de 55 de ani, din municipiu, in timp ce se afla la domiciliu, a fost agresat de fiii lui, cu vârste de 27 si, respectiv, 19 ani. A fost intocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de violenta in familie”, se arata in comunicatul Politiei Braila.

In aceeasi zi, dar putin mai devreme, in jurul orei 23.00, politisti din Viziru au fost sesizati, printr-un apel la 112, cu privire la o alta agresiune. De aceasta data un barbat de 39 de ani din Zavoaia, a anuntat ca a fost agresat de socrul sau de 59 de ani. Potrivit primelor informatii incidentul a rezultat in urma unui conflict spontan izbucnit pe fondul consumului de alcool. Politia a intocmit dosat penal pentru lovire si alte violente pe numele agresorului.

Comentarii

comentariu

About the Author