Published On: joi, Mai 26th, 2016

Un barbat a dorit sa petreaca cu bauturi alcoolice furate

In cursul zilei de 24 mai, ofiterul de serviciu de la Politia Municipiului a fost sesizat de agentul de paza, de la un supermarket din Braila, despre faptul ca un barbat a sustras bunuri din unitate. Polististii s-au deplasat la fata locului si l-au pe cel in cauza, un barbat de 46 de ani, care a dorit sa treaca de casele de marcat fara sa achite contravaloarea unor bunuri.

Prejudiciul total este in valoare de circa 151 de lei (sticle cu bauturi alcoolice), fiind recuperat, iar pe numele persoanei depistate a fost intocmit dosar penale pentru infractiunea de furt.

Un alt furt a avut loc in noaptea de 22 mai, in jurul orei 00:30. Politistii din cadrul Politiei Orasului Ianca au fost sesizati, prin apel 112, de catre o femeie, in varsta de 70 de ani, din satul Oprisenesti, cu privire la faptul ca o persoana necunoscuta i-a spart magazinul, situat in curtea locuintei.

Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca o persoana necunoscuta a patruns, prin efractie, in magazinul reclamantei, iar in momentul declansarii sistemului de alarmare al unitatii, aceasta a parasit imediat locul faptei, sustragand unitatea exterioara a alarmei magazinului.

Prejudiciul se ridica la aproximativ 500 de lei. In urma cercetarilor efectuate de politisti, au fost identificati doi tineri, dintre care un minor de 17 ani, respectiv 22 de ani, ambii din satul Oprisenesti, orasul Ianca, banuiti de comiterea faptei. Pe numele acestora a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author