Published On: vin, Mai 27th, 2016

Trei proxeneti braileni au fost arestati de procurorii DIICOT pentru trafic de minori

Procurorii DIICOT Braila impreuna cu politistii de combatere a criminalitatii organizate din Braila au efectuat, in cursul zilei de 25 mai, 8 perchezitii domiciliare la persoane banuite de trafic de minori, proxenetism si acte sexuale cu minori. In urma perchezitiilor au fost conduse la audieri 25 de persoane, dintre care Eftinca Marcel, Ganguta Traian si Calin Felicia au fost retinuti pentru 24 de ore si apoi prezentati Tribunalului Braila, cu propunere de arestare preventiva.

Persoanele in cauza racolau minore cu varste cuprinse intre 13 si 15 ani, pe care le determinau sa practice prostitutie in Braila si Galati profitand de vulnerabilitatea acestora.

“Pe timpul investigatiei, a fost depistat in flagrant delict unul dintre ei, in timp ce plasa o minora unui client, pe raza municipiului Braila. In urma perchezitiilor au mai fost depistate inca doua minore, care erau exploatate de membrii gruparii. Totodata, din probele administrate in cauza s-a stabilit faptul ca inculpatul Ganguta Traian a racolat mai multi clienti prin postare de anunturi pe un site de escorte, contra unor sume de bani cuprinse intre 100 – 300 lei / ora", a precizat subinspector Laura Dan, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean.

Comentarii

comentariu

About the Author