Published On: mie, Mai 4th, 2016

Teodora Puia isi doreste “o sansa pentru fiecare” din comuna Unirea

Teodora Puia, candidatul PSD la Primaria comunei Unirea a declarat ca acum este momentul oportun pentru a candida pentru functia de primar, deoarece are varsta potrivita si a dobandit experienta necesara in cei patru ani in care a ocupat pozitia de viceprimar.

“Am 40 de ani si consider ca aceasta este varsta potrivita de a candida pentru functia de  PRIMAR. Am ales sa fiu candidatul Partidului Social Democrat la alegerile din Iunie 2016 din dorinta de “A da o sansa  fiecaruia” de a-si exprima propria opinie , de a avea un loc de munca, de a se putea relaxa intr-un spatiu special amenajat, de a fi corect informat, de a se putea afirma in domeniul pe care il cunoaste, in functie de abilitatile pe care le detine.

Consider ca cei 4 ani in care am ocupat functia de viceprimar am acumulat experienta in administratie publica locala, iar acest lucru m-a determinat sa iau decizia de a candida pentru functia de primar al comunei Unirea. Comunitatea are nevoie de un om cu forte proaspete, tanar, cu disponibilitate de a intelege, de a comunica, de a socializa, si a avea capacitatea pentru munca in echipa.

"Sunt casatorita, am 2 copii, fetita de 12 ani si baiat de 7 ani. Am absolvit in anul 2002, Universitatea de Stiinte agronomice si Medicina Veterinara, Facultatea de Horticultura, iar in anul 2004 Universitatea Bucuresti – Facultatea de Biologie. In perioada 2002-2012am ocupat catedra de Biologie a Scolii Gimnaziale Unirea, din anul 2012 si pana in prezent imi desfasor activitatea ca viceprimar la Unirea. Am fost profesor a multor generatii de elevi pe care i-am indrumat pentru a fi viitorii oameni de nadejde ai comunitatii, cu sufletul curat, muncitori, creativi, toleranti, oameni cu atutudini pozitive. Acolo unde a fost nevoie am ajutat tot timpul. Am luptat indotdeanuna sa ofer celor de langa mine incredere si respect. Sunt multumita atunci cand oamenii vin sa ma consulte in diferite probleme pe care le au. Ca vice primar am incercat cu pricepere si si daruire sa rezolv cat mai multe probleme ale locuitorilor nevoiasi, tineri sau batrani. Am lucrat foarte mult la activitatile de gospodarire si infrumusetare a comunei, mergand pe ideea ca exemplul personal este urmat cu succes. Ca primar am intentia a aplica proiectele care vor schimba fata comunei si a crea cadrul necesar unui trai mai bun pentru toti locuitorii din Unirea.”, a declarat Teodora Puia.

Comentarii

comentariu

About the Author