Published On: vin, Mai 13th, 2016

Substante anabolizante ascunse intr-un borcan cu varza murata si intr-o punga cu cereale

borcan cu varza murata_infobrailaPolitistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iasi  impreuna cu lucratorii vamali au descoperit, ascunse intr-un borcan cu varza murata si intr-o punga cu cereale integrale 5.500 tablete steroizi anabolici.

In data de 12 mai, in jurul orei 18.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei  Sculeni, pentru a intra in tara, cetateanul roman Ion P., in varsta de 36 ani, calatorind ca pasager intr-un autocar inmatriculat in Romania, care efectua o cursa pe ruta Republica Moldova – Italia.

In urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comuna a descoperit in bagajele barbatului, ascunse intr-un borcan cu varza murata si intr-o punga cu cereale integrale, 5.500 tablete steroizi anabolici (3.000 tablete OXAHDROLOMOS 10 mg,  1.000 tablete TURIHABOLOS 1 mg, 1.500 tablete STAHOS  10 mg ).

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii substantelor anabolizante in vederea confiscarii si sanctionarea contraventionala a persoanei in cauza cu amenda in valoare de 33.000 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-