Published On: mie, Mai 18th, 2016

Soferul unui BMW a provocat un accident cu victime pe DIG

Luni, 16 mai, in jurul orei 18.00, din cauza neatentiei, soferul unui BMW a produs un accident cu victime pe Soseaua Dig Braila – Galati. Braileanul, in varsta de 31 de ani, conducea autoturismul pe DN 22B, dinspre Galati catre Braila, nu s-a asigurat corespunzator cand a schimbat banda de mers si a fost lovit de un autoturism condus de un barbat de 35 de ani, care circula in acelasi sens de mers.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a trei persoane, soferul de 31 de ani si doua pasagere, de 26, respectiv 32 de ani, nefiind necesara internarea acestora. Conducatorii autoturismelor au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

In aceeasi zi, in jurul orei 16:30, a avut loc un alt accident in municipiu dupa ce un brailean, in varsta de 55 de ani, in timp ce conducea autoturismul, pe strada Targovistei, din municipiu, din cauza nerespectarii semnificaţiei indicatorului ‘’Stop!’’, a intrat in coliziune cu un alt autoturism care circula pe strada Costache Negruzzi.  In urma accidentului, conducatoarea celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale, fiind necesara transportarea ei la spital, in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Cei doi conducatori auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author