Published On: lun, Mai 23rd, 2016

Razii in baruri si discoteci. Amenzi de peste 22.000 de lei

Share This
Tags

In zilele de vineri si sambata, 20 si 21 mai 2016, politistii braileni au efectuat controale in municipiu si judet, fiind vizate in primul rand barurile si discotecile. Echipele implicate in aceasta activitate au avut ca obiectiv combaterea infractionalitatii si mentinerea ordinii si sigurantei publice. In urma demararii acestei proceduri, 43 de societati comerciale de tip cafe-bar au fost controlate, fiind legitimate 193 de persoane.

Ulterior, 25 de persoane au fost controlate si sumar, iar cinci au fost conduse la sediul politiei, pentru control suplimentar.

De asemenea, au fost verificate in trafic 53 de autovehicule din care s-au constatat patru infractiuni pentru care au fost intocmite dosare penale. Actiunile au fost demarate pentru prevenirea si combaterea accidentelor rutiere.

In timpul raziilor de weekend, politistii au aplicat 49 de amenzi contraventionale, conform Legii 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, OUG 195/2002 (republicata) privind circulatia pe drumurile publice, OUG 97/2008 (republicata) privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani, Legii 12/1990 (republicata) privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, precum si a altor acte normative.

Valoarea totala a amenzilor aplicate de politistii braileni a fost de 22.640 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-