Published On: lun, Mai 16th, 2016

Pro TV si Dolce vor difuza Euro 2016

Dupa datoriile Televiziunii Romane, Euro 2016 va fi in premiera difuzat de o televiziune comerciala. Pro TV difuza cele mai importante 23 de meciuri ale Campionatul European de Fotbal, incluzand toate meciurile echipei nationale a Romaniei, intre 10 iunie si 10 iulie, iar Dolce va difuza Europeanul integral.

Pana acum TVR avea drepturile de difuzare pentru competitia de fotbal UEFA Euro. Editia din 2016 a Campionatul European de Fotbal va fi difuzata integral (toate cele 51 de meciuri) de catre Dolce Sport, insa Pro Tv va difuza, in perioada 10 iunie – 10 iulie, cele mai importante 23 de meciuri ale competitiei, incluzand toate meciurile echipei nationale a Romaniei.

Televiziunea Dolce Sport este disponibila doar abonatilor Telekom, pentru ca televiziunea apartine cablistului (Telekom Romania Communications SA detine licentele pentru televiziunile Dolce Sport).  Pe de alta parte, televiziunea Pro TV, desi a renuntat la statutul de must-carry si nu mai este obligatorie la retransmisie pentru toti operatorii de cablu, este in continuare prezent in pachetele cablistilor, fiind cel mai urmarit post de televiziune din tara.

"Ca televiziune lider in Romania, Pro TV este prima destinatie pentru evenimentele care merita vazute. De aceea, am simtit ca este de datoria noastra sa oferim tuturor romanilor acces la o competitie de anvergura Campionatului European de Fotbal. Avem cea mai buna echipa de jurnalisti din sport, experti in transmisiuni sportive, cei mai buni comentatori de fotbal si, cel mai important, telespectatori care iubesc sportul si aprecieaza acest gen de programe. Suntem incantati ca le vom oferi romanilor emotia, tensiunea si bucuria UEFA Euro 2016, care va debuta cu un meci intens: Romania – Franta", a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV.

Partenerii oficiali pentru difuzarea UEFA Euro 2016 in Romania sunt Pro TV si Dolce.

Comentarii

comentariu

About the Author