Published On: joi, Mai 5th, 2016

Primarul Simionescu pune sub semnul intrebarii competenta unor consilieri judeteni si municipali

Aurel Simionescu, a vorbit in ultima conferinta de presa despre faptul ca majoritatea cetatenilor braileni sunt nemultumiti si critica activitatea consilierilor municipali si judeteni. Acesta considera ca cei nemultumiti nu ar trebui doar sa vorbeasca si sa critice, ci daca vor sa faca un bine pentru municipiu, ar trebui sa se implice. Din declaratia primarului, a reiesit celebra sintagma romaneasca “cu totii ne pricepem la fotbal si la politica”.

“Trebuie sa conteze calitatea consilierilor, sigur, dar  eu am o exprimare care s-ar putea sa va deranjeze: de ce nu va implicati dvs? Am mai avut o discutie si cu niste colegi profesori, care erau suparati de starea educatiei si le-am zis <Dar voi la ce partid candidati?> < Nu, noi nu!>. Pai daca voi nu, aia nu, asta e! Eu nu va spun sa va duceti la un partid sau la altul, dar daca oamenii de buna credinta stau deoparte si nu vor sa se implice, atunci cineva va ocupa locurile acelea, cu mai mult sau mai putin discernamant, mai mult sau mai putin bine… Noi, la PSD, am incercat sa facem lucruri rezonabile, sa pastram si din cei care au fost  – ca trebuie o anumita continuitate in chestia asta -, sa aducem si niste oameni care au profesii diferite, ca sa poata sa sprijine viitorul primar; unii vor confirma, altii nu. Eu va spun ca am avut si retincenta, dar si refuzuri din partea unor oameni pe care ii consideram realizati profesional, care spun <Va stimam, dar nu vrem sa intram in toata poveste asta, nu vedeti ce se intampla acum?>”, a declarat Simionescu.

Totusi, chiar daca Simionescu este usor iritat de reactia populatiei, admite ca sunt cazuri in care competenta unor consilieri judeteni sau municipali este sub semnul intrebarii, dar nu a dat nume pentru a nu “supara pe cineva”.

“In ce masura eu realizez propria mea dimensiune si modul in care stiu sa ma comport si doresc sa ma comport. Sunt oameni care au spus ca nu mai vor sa mai fie consilieri si sunt oameni care dimpotriva, se imping chiar serios, desi prestatia lor are… ma rog… minusurile sale…”, a mai adaugat primarul.

Comentarii

comentariu

About the Author