Published On: mie, Mai 25th, 2016

Politisti pacaliti / I-a furat identitatea unui alt barbat ce urma sa fie pus in libertate si a evadat

Share This
Tags

Marti, in data de 24 mai, in jurul orelor 18.15, un barbat aflat sub un mandat de arestare preventiva, incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Capitalei si-a atribuit identitatea altei persoane incarcerate ce urma sa fie pusa in libertate, evadand astfel.

„Din primele verificari a rezultat ca barbatul a evadat in momentul in care a fost declansata procedura de punere in libertate a celui retinut si i-a indus in eroare pe agenti, declarandu-si in mod fals identitatea. Barbatul s-a imbracat in hainele celui ce urma sa fie pus in libertate si avea asupra sa documentele acestuia, profitand de o asemanare fizica. Asadar a fost pus in libertate in mod eronat”, au specificat anchetatorii.

„In urma incedentului, a fost sesizata Unitatea de Parchet Componenta si in prezent se efectueaza cercetari pentru stabilirea imprejurarilor ce au condus la acestui fapt, precum si sub aspectul savarsirii infractiunilor de evadare si de fals privind identitatea”, se precizeaza in comunicatul trimis catre media.

Comentarii

comentariu

About the Author

-