Published On: joi, Mai 12th, 2016

PNL-ul se foloseste de tragedia de la TUG in plina campanie electorala

Astazi, la conferinta de presa, candidatul PNL pentru Primaria Braila, Catalin Boboc si deputatul Vasile Varga au venit cu solutii in urma accidentului de la Tug, in care soferii sa fie examinati de catre medici specialisti si nu de catre medicii de famile pentru constatarea anumitor boli ce ar putea afecta capacitatea de a conduce un autoturism:

“Am demarat o procedura de modificare a legii 49. Una din modificari consta in faptul ca examinarea din punct de vedere medical a unora care sufera de asemenea boli nu poate fi constatata de catre medicii de famile. Ei trebuie dusi intr-o unitate spitaliceasca. Numai un medic specialist, dupa indelungate analize poate sa spuna ca cineva este bolnav de o anumita boala.”, a declarat Varga.

De asemenea , Vargaa mai adaugat ca un pacient odata ajuns la medic, daca va fi suspectat, medicul are obligatia sa il trimita catre specialist si sa raporteze politiei rutiere lipsa rezultatului.

“In textul de modificare a legii, orice medic care constata o asemenea boala, are obligatia sa transmita mai departe politiei rutiere. Daca un pacient suspectat nu se prezinta la medic in termen de 30 de zile cu rezultatul care sa conteste daca este sau nu bolnav, medicul este obligat sa anunte politia rutiera. Orice om care sufera de o asemenea boala, ajunge o data in viata la medic.”

Comentarii

comentariu

About the Author