Published On: mie, Mai 4th, 2016

O tanara si-a ucis cu sange rece pruncul nou nascut

O crima oribila a ingrozit satul Pitulati, comuna Scortaru Nou. Maria Iacob, o femeia de 22 de ani si-a ucis copila nou nascuta in urma cu noua luni, mai exact in iulie anul trecut,  a bagat-o intr-un sac de polietilena si a aruncat-o in latrina. De aceasta fapta oribila politistii au luat la cunostinta cu cateva zile intainte de Pasti, cand strabunica copilei, care a auzit plansetele infantului la nastere si fiind curpinsa de remuscari, a informat politia.

La data de 22 aprilie 2016, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Braila au solicitat instantei de judecata arestarea preventiva a tinerii. Mai mult judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Braila a dispus arestarea preventiva a femeii, pentru 30 de zile. Tanara este cercetata pentru savarsirea infractiunilor de omor si profanare de cadavre. Femeia acuzata de crima a inaintat o contestatie impotriva arestarii preventive, dar judecatorii Curtii de Apel Galati au refuzat aceasta contestatie si au decis ca locul tinerei este dupa gratii.

"Din probatoriul administrat pana la acest moment al urmaririi penale a rezultat faptul ca, in dimineata zilei de 22 iulie 2015, in jurul orei 4.00, inculpata Iacob Maria a nascut un copil de sex feminin, viu si viabil, pe care l-a infasurat intr-un scutec, o sacosa si un sac de polietilena in care a introdus o caramida (!), dupa care a aruncat nou-nascutul intr-o latrina. Cercetarile continua, in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor cauzei si stabilirea raspunderii penale", precizeaza procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Braila. 

Comentarii

comentariu

About the Author