Published On: mie, Mai 18th, 2016

O strada, de langa Piata Mare, a devenit groapa de gunoi

gunoi_infobrailaIn ultimul timp circula in mediul online o fotografie, cu o strada de langa de Piata Mare ca a fost transformata de locuitorii strazii intr-o groapa de gunoi. Brailenii foarte revoltati ii ataca atat pe oamenii de la Primarie, cat si pe candidatii pentru fotoliul de edil-sef.

Printre comentariile brailenilor se numara: ”Pe o strada din orasul Braila,foarte aproape de Piata Mare,unde se vand produse alimentare!Am impresia ca candidatii nostrii la Primarie nu cunosc adevaratele probleme ale orasului!”, “E prea greu ptr ei atata timp cat stau si sa gandesc la cai verzi pe pereti muzeu de ceara gradina botanica patrule”, “Ei au avut o grijă sa-si găsească sedii de campanie in cele mai bune zone din oras”.

Dar nu sunt doar comentarii care sunt adresate admistratiei, ci si comentarii ca atentione ca nu este doar vina Primariei, ci si a oamenilor care arunca gunoiul pe strazi, fara sa se gandeasca la consecintele pentru sanatatea lor: ”Aveti dreptate, dar totusi nu credeti ca suntem si noi vinovati? Nu aruncam si noi uneori resturile de tigari, sau un ambalaj de corn sau ingheta, ori un pet după ce bem apa?! Sa "ridice mâna" cine nu a facut asta niciodata!”

Comentarii

comentariu

About the Author