Published On: mie, Mai 11th, 2016

Medalie de bronz la CAMPIONATUL NATIONAL DE 10 DANSURI, pentru perechea Stefan Victor RENGHEA si Laura Adriana BANAGA, sportivi legitimati la clubul „Valentina Dance” Braila!!!

dans1_infobrailaIn data de 07-08 mai 2016, Sala Polivalenta „Romeo Iamandi” din Buzau, a fost gazda Campionatului National de 10 Dansuri la dans sportiv. Aceasta este una dintre competitiile cele mai importante din calendarul competitional national, la care participa cele mai bune perechi din Romania.

Anul acesta clubul „Valentina Dance” din Braila a participat cu sapte perechi si a obtinut rezultate remarcabile la aceasta competitie, obtinand 3 clasari in finala, dintre care una a fost pe treapta a treia a podiumului de premiere, doua clasari in semifinala cu locul 8, fiind la un pas de marea finala.

Cel mai important rezultat este cel obtinut de perechea Stefan Victor RENGHEA si Laura Adriana BANAGA, la categoria de varsta 12-13 ani, perechea obtinand un binemeritatul loc 3 si totodata selectionarea in lotul national al Romaniei de juniori 2.

Antrenorii clubului „Valentina Dance”, Csaby si Valentina TOTH sunt foarte mandri de evolutia perechii, de rezultatul obtinut si recunosc ca s-a muncit foarte mult pentru a se ajunge aici.

„Dorim sa mentionam ca acesta nu este singurul rezultat extraordinar al perechii, Stefan si Laura, acestia avand deja in palmares inca un podium la Campionatul National al Romaniei, la sectiunea latino, obtinut in luna martie a acestui an. Ei sunt o pereche foarte talentata cu mare potential, astfel incat am obtinut pana acum rezultate din ce in ce mai bune si speram sa urcam si sa evoluam cat mai mult in viitor” – mentioneaza antrenorii clubului „Valentina Dance”, Csaby si Valentina TOTH.

Alte doua clasari in finala si foarte importante pentru scoala noastra de dans, au fost obtinute la adulti de perechile Bogdan Coconcea – Paula Sima, locul 5 si Li Huan Stefan – Cristina Bezman, locul 7.

La aceasta categorie am participat cu doua perechi si am avut placuta surpriza, ca ambele perechi sa obtina clasarea in finala nationala. „Este un rezultat remarcabil, atat pentru ei cat si pentru noi ca antrenori”.

Desi nu au reusit sa obtina clasari in finala perechile noastre care s-au clasat pe locul 8, au fost foarte aproape de a ne face fericiti cu inca doua finale. Perechile Valentin Putanu – Catalina Negoita, la categoria tineret, si Cristian Indricau – Daria Ichim la categoria copii, au avut o evolutie minunata in timpul campionatului si chiar daca au fost la un pas de o finala nationala suntem mandri de prestatia lor si de dansul pe care l-au prezentat.

Rezultatele aduse de clubul „Valentina Dance” pentru orasul Braila, sunt unele foarte importante in plan sportiv, fac cinste orasului si consideram ca putem sa ne impunem pe plan national ca fiind printre cele mai bune cluburi din tara, membre ale Federatiei Romane de Dans Sportiv.

Comentarii

comentariu

About the Author

-