Published On: mie, Mai 18th, 2016

Marian Dragomir: “PNL uita ca are un vicepresedinte arestat in Mafia Cerealelor”

Share This
Tags

Dupa dezbaterea de la TVR 1, in care s-au infruntat o parte dintre candidatii la Primaria Municipiului Braila, deputatul PSD Marian Dragomir s-a aratat surprins ca unii dintre adversarii politici au uitat ca au fost parteneri, ba chiar ca au si ei colegi implicati in cazuri grave de coruptie.

“Am participat la marea Dezbatere organizata de TVR 1 cu o parte dintre candidatii la Primaria Braila – care au dorit sau au putut fi prezenti la Bucuresti. Mi-am imaginat ca o sa discutam constructiv despre proiecte, despre viziunea fiecaruia pentru modernizarea orasului. M-am inselat. Cei care in 2012 si-au pus cravata rosie la gat, au mers de mana cu PSD, ne-au spus ca suntem parteneri si au ajuns senatori si deputati datorita sustinerii PSD au fost primii care m-au atacat. Am constat ca dupa 6 (sase!!!) ani de guvernare locala comuna, partenerii de azi ai P.S.D. se declara in opozitie uitand ca au multi directori pe functii, viceprimarul, ca au avut 3 vicepresedinti la C.J., ca au avut si inca mai au functia de Presedintele al Consiliului de administratie al Spitalului Judetean. Au uitat de lucrurile frumoase pe care le-am facut pentru Braila si au vorbit pe un post national doar de Braila urata, de Braila corupta uitand sa spuna ca in Mafia Cerealelor este implicat si arestat un vicepresedinte PNL Braila (prejudiciul total adus bugetului de stat fiind de 21,3 milioane de Euro). Mai grav este ca unul dintre candidati nu cunoaste ca in Braila este deja un Parc Industrial care a stat ani de zile blocat pe vremea domnului Cibu – fost primar PNL. M-am oferit sa-i arat intr-o zi cand are timp ca Parcul Industrial Braila la a carui promovare am lucrat si eu, este situat in Perimetrul 1 al Zonei Libere Braila, la trecerea cu bacul catre Tulcea.
De asemenea, un alt candidat facea referire la numarul de someri si la locuri de munca. Le-am reamintit ca Administratia Locala PSD criticata de ei a asigurat toate conditiile pentru cea mai mare investitie productiva (greenfield) din ultimii 26 de ani, in Zona Libera Braila. Daca acum lucreaza deja 1.000 de oameni, in 2017 numarul acestora va ajunge la 2.500 de salariati, iar scaderea numarului de someri din Braila va fi de 25 % ( unul din patru someri de azi va lucra pana in 2017).
Am incercat sa discutam si despre elevii si profesorii cu rezultate deosebite premiati de administratia locala – singurul moment de consens dupa care s-a revenit la critica generala”
, a scris Marian Dragomir pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author