Published On: vin, Mai 20th, 2016

Marian Dragomir: “Multi mi-au propus sa candidez pentru diferite functii, insa eu cred in politica unui singur partid”

Astazi, la conferinta de presa, candidatul Partidului Social Democrat la Primaria Braila, Marian Dragomir a afirmat ca mai multe partide i-au propus sa plece de la PSD si sa candideze pentru diferite functii. Ba chiar, Titi Dumitriu i-a propus in 2012 (pe vremea cand era presedinte al Partidului Democrat) sa candideze din partea PDL (dupa cum se numea in acea perioada). Insa, la intrebarea daca si Gheorghe Bunea Stancu, fost presedinte al Consiliului Judetean i-a propus sa candideze la Primaria Braila, acesta a fost foarte evaziv.

“Noi am avut la partid foarte multe discutii si prima data s-a discutat despre candidatura mea in anul 2009, nu este un secret. Am discutat inclusiv aici la partid, insa…la fel de bine pot sa va raspund, ca domnul Titi Dumitriu, pe vremea cand era presedinte al Partidului Democrat din Braila, mi-a propus sa plec de la PSD in anul 2012, pentru a candida la Primaria Braila din partea PD sau PDL cum era atunci. Discutia a avut loc intr-un restaurant din Braila, unde ne-am intalnit intamplator si va spun ca daca atunci eram bun sa candidez pentru PDL, astazi ei arunca cu noroi in mine pentru ca i-am refuzat. Eu cred in politica unui singur partid si condamn traseismul. La fel, in anul 2006, domnul Gheorghe Ciubotariu de la Botosani, consilierul presedintelui de la Compania Nationala de Administrare a Fondului Piscicol, mi-a propus sa trec la PNL pentru a-mi pastra postul de director la acea companie. L-am refuzat si pe dansul si mi-am pierdut postul, pentru ca nu cred in traseismul politic pentru a-ti asigura functia. Cu siguranta multi mi-au propus sa candidez la diverse functii, la primarie, la Consiliul Judetean.

Indiferent ce mi-au propus unii sau altii, de fiecare data am ales ceea ce am considerat ca era mai bine pentru mine in acel moment, pentru organizatia din care fac parte si nu intr-o discutie tete-a-tete cu cineva care mi-a propus diverse lucruri la un moment dat, ci discutand cu toti colegii mei si luand o decizie unanima, fara a incerca vreodata sa trag scaunul cuiva “, a declarat Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

-