Published On: vin, Mai 6th, 2016

Marian Dragomir: “Este civilizat sa-i salut pe toti candidatii municipiului Braila si sper sa avem o campanie civilizata”

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, candidatul PSD, la Primaria Braila, Marian Dragomir, cu prilejul inceperii campaniei electorale i-a salutat si le-a urat succes tuturor candidatilor. Acesta a spus ca isi doreste o campanie civilizata, fara atacuri la persoana, in care fiecare sa-si promoveze proiectele.

Acesta a discutat si despre stratagemele folosite de partidul rival, care a oferit bunuri materiale in judet. Marian a spus ca nu este adeptul acestor stratageme, mai ales ca in municipiu acest lucru a fost taxat dur de cetateni.

Este prima zi de campanie electorala si consider ca este civilizat sa-i salut pe toti candidatii municipiului Braila si sa-i indemn la o campanie civilizata in care fiecare  sa vorbeasca despre proiectele sale impreuna cu echipa de consilieri, impreuna cu cei care ii sustin si nu cred intr-o campanie murdara, intr-o campanie a atacurilor pentru ca noi am demonstrat in decursul timpului ca nu suntem adeptii acestor lucruri. In ceea ce priveste aspectele semnalate mai devreme, nu sunt de acord cu cei care promovoaza oferirea de avantaje in scop electoral, nu vom face astfel de actiuni si daca intr-adevar in mediul rural au incercat sa influenteze votul, eu cred ca in municiupiu, astfel de taxate foarte dur cum s-a vazut prin toate comentariile facute pe marginea acestui subiect. Nu cred ca s-a procedat bine, e un inceput cu stangul al celor care au demarat o actiune de oferire de astfel de cadouri electorale. Mai mult decat atat pe langa sesisarea institutilor abilitate, am vazut si cativa cetateni care s-au dus la Insuratei si au predat punga cu alimente la Biroul Electoral, tocmai pentru a sesiza acele aspecte.”, a declarat Marian Dragomir. 

Comentarii

comentariu

About the Author