Published On: lun, Mai 30th, 2016

Lovita de masina in timp ce se juca

Vineri, 27 mai, in jurul orei 19, o fetita de 9 ani din Ianca a fost accidentata la locul de joaca de un tanar ce voia sa iasa din parcare. In urma accidentului s-a constatat ca soferul nu avea permis de conducere.

Dupa primele cercetari a reiesit ca barbatul in varsta de 23 de ani, a efectuat o manevra de mers cu spatele dorind sa iasa din parcare, astfel fetita a fost lovita cu portiera in timp ce se juca cu alti copii pe spatiul verde din fata blocului.

In urma accidentului, fetita a fost transportata la spital, in vederea acordarii ingrijirilor medicale, deoarece a suferit leziuni corporale. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„In urma verificarilor efectuate in bazele de date ale politiei s-a stabilit ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fara a poseda permis de conducere”, a specificat agent sef adj. Camelia Bucur al IPJ.

Comentarii

comentariu

About the Author

-