Published On: joi, Mai 19th, 2016

Iulian Musat a fost prins si extradat din Germania dupa 3 ani

Talharul de la sala de jocuri, Iulian Musat, in varsta de 31 de ani a fost prins si extradat, dupa ce in urma cu 3 ani fusese emis pe numele lui un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile fiind acuzat de talharie.

In martie 2013, Iulian Musat impreuna cu alti cinci tineri a comis o talharie la sala de jocuri de pe Calea Galati, de unde au fost furate incasarile.

Dupa lungi cautari, urmarirea a luat sfarsit. Autoritatile din Germania l-au prins pe talhar si l-au extradat.

In cursul zilei de marti, o escorta de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Braila- Serviciul de Investigatii Criminale (SIC) l-a preluat pe Iulian Musat de la Aeroportul International  "Henri Coandă" Bucuresti.

Ceilalti cinci talhari au fost prinsi dupa ce politistii au reusit sa ii identifice , singurul care s-a facut nevazut a fost Iulian Musat. Politistii i-au identificat ca fiind Costas Serban (24 ani) zis „Mihaita” sau „Cotale”, Mihail Andone (18 ani) zis „Gorila”, Sergiu Iacob (22 ani), Cristian Popa (22 ani) si Marcel Balanschi ( 40 ani), toti fiind din municipiu.

Potrivit anchetelor, trei dintre talhari au patruns in incita inarmati cu o toporisca, bagand-o in sperieti pe vanzatoare. Iulian a lovit-o cu pumnii, iar Mihail a amenintat-o cu toporisca in timp ce Costas, cel care a pus la cale talharia a stat de paza.

La scurt timp cei cinci talhari au fost condamnati, mai putin Iulian Musat, care s-a mai bucurat de libertate inca trei ani.

Comentarii

comentariu

About the Author

-