Published On: mie, Mai 25th, 2016

Inculpatii din dosarul “Mafia Cerealelor” raman dupa gratii

Zilele trecute, inculpatii din dosarul “Mafia cerealelor”, trimisi in arest la finele lunii februarie, au incercat sa obtina o pedeapsa mai blanda, si anume arest la domicilui sau control judiciar. Cei 12 inculpati: Ciolca Dan Stefan, Craiu Dan Lucian, Surueanu Virgil, Stergarel Constantin, Bibic Marius, Chesnoiu Viorel, Bajenaru Ionel, Pruna Neculai, Pruna Marius, Zeles Marius, Petrescu Ionut si Moroianu Florentin vor ramane in arestul politiei pana in 24 iunie

"Admite propunerea formulata de DIICOT – Serviciul Teritorial Galati. Dispune prelungirea masurii arestarii preventive a inculpatilor Ciolca Dan Stefan, Craiu Dan Lucian, Surueanu Virgil, Stergarel Constantin, Bibic Marius, Chesnoiu Viorel, Bajenaru Ionel, Pruna Neculai, Pruna Marius, Zeles Marius, Petrescu Ionut si Moroianu Florentin, pe o durata de 30 de zile, de la data de 26.05.2016 la data de 24.06.2016 inclusiv. Respinge ca nefondate cererile de inlocuire formulate de inculpati. Cheltuielile judiciare urmeaza a fi avute in vedere la solutionarea definitiva a cauzei. Cu termen de contestatie in termen de 48 ore de la comunicare", este solutia oferita de Tribunalul Galati.

La aflarea vestei cei 12 inculpati au inaintat deja contestatia, dosarul urmand sa ajunga la Curtea de Apel Galati, instanta care va da decizia finala. 

Comentarii

comentariu

About the Author