Published On: joi, Mai 19th, 2016

Inca o zi, inca un furt din supermarket, dar acum un angajat este autorul

Furturile din supermarket-uri continua, dar de aceasta data autorul faptei nu a mai fost un brailean, care a dorit sa sustraga bunuri fara sa le plateasca, ci chiar un angajat al supermarket-ului care a furat portofelul unei client, care se afla la raionul de fructe.

Marti, 17 mai, un brailean de 65 de ani a sesizat la politie ca, in jurul panzului, in timp ce se afla la cumparaturi la un supermarket din municipiu, s-a trezit fara portofel. Cel in cauza a spus ca era in dreptul raionului cu fructe, iar un angajat al unitatii i-a sustras portofelul din buzunarul hanoracului cu care era imbracat. Portofelul continea 310 lei si documente personale.

Politistii l-au identificat pe cel reclamat, un brailean in varsta de 23 de ani, si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt, pentru a stabili cu exactitate imprejurarile comiterii faptei.

In aceeasi zi si o batrana de 90 de ani a ramas fara bani dupa ce un localnic de 42 de ani i-a furat suma de 200 lei din portofel. Conform primelor cercetari, oamenii legii au stabilit ca autorul acestei fapte se afla in curtea batranei si a profitat de neatentia ei si i-a luat banii din portofelul aflat pe o banca. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate, iar pe numele barbatului s-a intocmit dosar penal pentru furt.

Comentarii

comentariu

About the Author