Published On: mar, Mai 17th, 2016

GALERIE FOTO: Vantul puternic a provocat un accident cumplit

Ieri, pe drumul Botosani- Stefanesti a avut loc un accident rutier grav provocat de rafalele puternice de vant. Potrivit monitorulbt.ro, Mihaela P. de 19 ani si prietenul ei, Paul L.M. de 19 ani, mergeau cu o autoutilitara Peugeot, dinspre Botosani catre Trusesti, fata fiind la volan. In fata lor mergeau cu o alta masina parintii fetei.

La un moment dat, din cauza vantului foarte puternic, tanara nu a mai putut controla autoturismul si a intrat pe contrasens si a intrat intr-o dubita Volkswagen Transporter, condusa de un barbat de 45 de ani. Impactul a fost atat de puternic incat dubita a fost aruncata in sant, iar bucati din Peugeot au fost aruncate la zeci de metri distanta. La fata locului au ajuns mai multe ambulante, soferita Peugeot-ului si prietenul ei fiind raniti grav. La spital au ajuns si soferul dubitei, dar si o femeie de 68 de ani, pasagera in Volkswagen.

Politistii sositi la fata locului au demarat o ancheta. Potrivit primelor informatii autoutilitara a intrat in balans din cauza vantului puternic, iar in momentul in care soferita a incercat sa redreseze masina, a patruns pe contrasens.

Sursa Foto:monitorulbt.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

-