Published On: mar, Mai 24th, 2016

Galerie foto/ Festivalul Comediei Romanesti

Teatrul Maria Filotti a fost selectionat pentru sectiunea IN si participa   sambata  28 mai, la Festivalul Comediei Romanesti, ediţia a XIV-a – festCO 2016 cu spectacolul ”Acasa la tata” de Mimi Branescu, un spectacol in regia lui Radu Nichifor si scenografia Soranei Ţopa. Festivalul concurs organizat de Teatrul de Comedie in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti se  desfasoara in perioada 21-29 mai 2016, sub titulatura Bucurestiul rade cu festCO , iar selectionerul acestei editii de festival este Doina Papp , critic de teatru . Juriul festCO 2016 este format din : Octavian Saiu (critic de teatru),Adrian Titieni (actor),Iuliana Vilsan (scenograf),Carmen Tanase (actrita),Bobi Pricop (regizor).

„Acasa la tata’’ o poveste in care dragostea interacţioneaza cu mediul social, de multe ori ostil, senilizat, insa intotdeauna amuzant, incarcat de situaţii si momente comice, o comedie exploziva, rafinata, plina de ritm si de situaţii amuzante, un spectacol cu o distributie de exceptie,  formata din  actorii: Monica Ivascu ,  Corina Bors, Adrian Stefan, Alexandru Marin, Narcisa Novac, Dan Moldoveanu, alaturi de Lucian Pinzaru, actor al Teatrului „Fani Tardini” din Galaţi.Actorul Adrian Stefan a obtinut la Festivalul National de Comedie de la Galati, editia 2015, Premiul pentru ”Cel mai bun actor in rol secundar”.

Ca in fiecare an, in cadrul festCO vor putea fi vizionate cele mai bune producţii de comedie romaneasca din ţara alaturi de lansari de carte si o serie de dialoguri festCO cu unii dintre cei mai importanţi regizori romani ai momentului.

Duminica 29 mai 2016 va avea loc Gala Comediei Romanesti, in cadrul careia se vor acorda premiile festCO dar si premiile Concursului de Comedie Romaneasca si premiile programului Comedia ţine la TINEri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-