Published On: lun, mai 9th, 2016

Final de saptamana cu razii ale politistilor in barurile brailene

Politistii braileni actioneaza in fiecare weekend impotriva faptelor savarsite cu violenta si pentru mentinerea sigurante publice.

In zilele de 6 si 7 mai, politistii braileni au efectuat controale in unitatile de tip cafe-bar, cazinou, pariuri sportive si targuri sau piete, atat din municipiu cat si din mediul rural, pentru prevenirea violentei si pentru verificarea modului in care isi desfasoara activitatile aceste societati comerciale.

Echipele care au participat la aceste activitati au efectuat controale la 10 unitati comerciale si societati tip cafe-bar si discoteca, au legitimat 103 persoane, dintre care 35 au fost controlate corporal sumar, au controlat bagajele a 4 persoane suspecte, au dispersat 4 grupuri de persoane predispuse la comiterea de fapte antisociale si au verificat activitatea a 5 paznici.

Totodata, au fost verificate in trafic 74 de autovehicule si testati cu aparatul etilotest 51 de soferi.

Politistii au aplicat 34 de sanctiuni contraventionale, 3 conform Legii 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 8 la O.U.G. 195/2002 (republicata) privind circulatia pe drumurile publice, si 23 in conformitate cu prevederile O.U.G. 97/2005, republicata, privind evidenta, domiciliul,resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani.

Valoarea totala a amenzilor aplicate este de 5.980 de lei.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-