Published On: joi, Mai 19th, 2016

Elevii braileni – olimpici

Share This
Tags

Brailenii s-au intrecut cu elevi din toata tara la olimpiada nationala de engleza de la Targu-Jiu. Elevii s-au intors acasa cu premiul I si cu trei mentiuni.

Ne putem mandri cu faptul ca din 200 de inscrisi la olimpiada, patru premii a fost obtinut de lotul brailean la olimpiada nationala de engleza ce s-a desfasurat in perioada 18-22 aprilie. Lotul brailean a fost reprezentat de cinci elevi de la Colegiul National „Gheorghe Munteanu Murgoci” si unul de la Colegiul National „Nicolae Balcescu”.

Olimpiada s-a desfasurat pe doua sectiuni in care elevii au avut de rezolvat subiecte de gramatica si compuneri, iar in cea de-a doua sectiune elevii au realizat compuneri referitoare la civilizatia si cultura britanica.

Serban – Cristian Baicu, de la Colegiul National „Gheorghe Munteanu Murgoci” a fost castigatorul marelui premiu, fiind coordonat de prof.  Dana Oprescu : "Mi-a plăcut experienţa, a fost ultima şansă să particip la naţională, am reuşit şi mă bucur că am obţinut şi un premiu. Am avut ocazia să văd şi să cunosc alţi oameni, să intru în contact cu persoane cu păreri diferite şi să cunosc alt mediu", a tinut sa precizeze tanarul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-