Published On: vin, Mai 27th, 2016

Doi braileni au lasat fara oglinzile retrovizoare mai multe automobile de lux

In zilele de 24 si 25 mai, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica au actionat pentru prevenirea comiterii infractiunilor de furt de componente exterioare, respectiv geamuri oglinzi retrovizoare, de la autoturisme de lux de pe raza municipiului. In urma acestor actiuni oamenii legii au indentificat doi braileni, in varsta de 27, respectiv 21 de ani, banuiti ca ar fi comis mai multe infractiuni de acest gen, motiv pentru care au fost efectuate doua perchezitii la domiciile acestora, ulterior fiind condusi la sediul politiei pentru cercetari.

Din cercetarile efectuate a reiesit ca, in noaptea de 3 spre 4 mai, tanarul in varsta de 27 de ani, in complicitate cu cel de 21 de ani, ar fi sustras, prin demontare, geamurile oglinzilor laterale de la 4 autoturisme, parcate pe raza municipiului Braila.

“Pe numele celor in cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat, respectiv de complicitate la furt calificat. Prejudiciul total a fost estimat la suma de 6000 de lei, fiind recuperat in proportie de 20 %”, se arata in comunicatul Politiei Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author