Published On: lun, Mai 9th, 2016

Cutitarul s-a predat politistilor braileni / Un taximetrist l-a injunghiat pe un sofer dupa o sicanare in trafic

Duminica dimineata, in jurul orei 10:30, un barbat de 36 de ani a fost injunghiat in zona toracelui de catre taximetristul Costel Iordache. Incidentul a avut loc in zona Gospodina si potrivit declaratiilor martorilor a fost cauzat de o sicanare in trafic intre cei doi soferi. Dupa ce autoturismele celor doi s-au lovit, taximetristul a oprit masina si inarmat cu un cutit l-a injunghiat pe celalalt barbat, initial rupandu-i tricoul si “apoi a inceput sa-l taie pe unde a nimerit”.

Victima a fost transportata la UPU cu propria masina, condusa de alta persoana, iar medicii au facut toate eforturile posibile pentru a-i salva viata. Procurorul care se ocupa de caz l-a acuzat pe Costel Iordache de tentativa de omor.

Costel Iordache s-a ascus de politistii braileni, dupa ce l-a injunghiat pe tanarul de 36 de ani. In urma cu putin timp atacatorul s-a predat de buna voie Politiei. Barbatul va ajunge in fata instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Acesta este acuzat de tentativa de omor.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author