Published On: lun, Mai 9th, 2016

Cutitarul s-a predat politistilor braileni / Un taximetrist l-a injunghiat pe un sofer dupa o sicanare in trafic

Duminica dimineata, in jurul orei 10:30, un barbat de 36 de ani a fost injunghiat in zona toracelui de catre taximetristul Costel Iordache. Incidentul a avut loc in zona Gospodina si potrivit declaratiilor martorilor a fost cauzat de o sicanare in trafic intre cei doi soferi. Dupa ce autoturismele celor doi s-au lovit, taximetristul a oprit masina si inarmat cu un cutit l-a injunghiat pe celalalt barbat, initial rupandu-i tricoul si “apoi a inceput sa-l taie pe unde a nimerit”.

Victima a fost transportata la UPU cu propria masina, condusa de alta persoana, iar medicii au facut toate eforturile posibile pentru a-i salva viata. Procurorul care se ocupa de caz l-a acuzat pe Costel Iordache de tentativa de omor.

Costel Iordache s-a ascus de politistii braileni, dupa ce l-a injunghiat pe tanarul de 36 de ani. In urma cu putin timp atacatorul s-a predat de buna voie Politiei. Barbatul va ajunge in fata instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Acesta este acuzat de tentativa de omor.

Comentarii

comentariu

About the Author