Published On: mie, Mai 18th, 2016

Ce a scris Cheloo pe amenda la „ALTE MENTIUNI”. Politistii de la rutiera s-au enervat la maxim

cheloo1Cheloo nu este deloc in asentimentul politistilor, mai ales dupa ce acesta le-a adresat un mesaj foarte dur, in cadrul unui proces verbal. In anul 2010, acesta a fost prins in timp depasea viteza legala in localitate.

Politistii l-a oprit imediat, insa acesta avand o cearta destul de serioasa cu sotia sa, a ignorat semnalele oamenilor legii.

Politistii au luat atitudine si cinci echipaje au fost pe urmele artistului, intr-o cursa nebuna pe DN2, intre Breaza si Ploiesti. Din cauza vitezei acesta a pierdut controlul volanului si a tamponat un autoturism care stationa. „I-a amenintat pe politisti ca va da niste telefoane si ca or sa vada ei, apoi a inceput sa isi injure sotia, sa dea vina pe ea” povestesc cativa martori oculari. ”Era foarte nervos pe sotia sa, ba mai mult a inceput sa o loveasca puternic. Politistii au intervenit pentru a-l imobiliza.

A fost bagat In masina politiei si i s-a cerut sa faca testul pentru alcool.S-a supus. Banuiesc ca nu bause” povesteste un alt martor. Surse din Politia Romana a divulgat faptul ca Stefan Catalin, pe numele sau de scena ”Cheloo” a adresat un mesaj rusinos reprezentantilor legii, care nu poate fi reprodus, fiind foarte vulgar.

Declaratia lui Cheloo din procesul verbal a fost fotografiata si a devenit imediat virala. Desi au trecut aproape sase ani de la incident, ”mentiunea” lui Cheloo face furori pe internet.

Sursa: nationalisti.ro

Comentarii

comentariu

About the Author