Published On: mar, Mai 10th, 2016

Candidatul PNL la Primaria Sutesti continua campania “murdara”

sutesti_pnl_canpanie_murdara_infobraila (1)Cristian Codreanu, candidatul PNL pentru Primaria din Sutesti, se foloseste de tactici neortodoxe pentru a castiga inca un mandat in fruntea comunei. Acesta este actual primar al localitatii dupa ce a castigat ultimele alegeri locale din postura de candidat PNG, dar recent a ales sa schimbe tabara politica si s-a alaturat liberarilor.

sutesti_pnl_canpanie_murdara_infobraila (2)Dupa ce in urma cu cateva zile aceeasi persoana a fost implicata in alt scandal, Codreanu impartind alimente(pui, zahar, ulei) consatenilor din propria masina, fara sa se sinchiseasca de incalcarea legii, de curand reporterii Infobraila au primit de la cititorii sai mai multe fotografii in care se observa clar cum legea este din nou incalcata. Cristian Codreanu, foloseste statiile de autobuz ca si panouri de promovare, lucru interzis clar prin lege.

CITESTE SI: VIDEO PNL Braila da spaga electorala / O batranica a fost repezita de un primar PNL “Ti-a dat, de doua ori ti-a dat!”

Comentarii

comentariu

About the Author