Published On: mie, Mai 25th, 2016

Brailenii nu isi mai doresc maxi-taxi / Petitie online: ”Nu mai vrem maxi-taxi in Braila!”

Dupa ce vecinii galateni au renuntat la traseele a transportorilor in regim maxi-taxi, brailenii isi doresc acelasi lucru si pentru orasul lor. De curand, internautii au realizat o petitie online cu care doresc sa convinga autoritatile sa faca acest pas, de a renunta la transportul in regim maxi-taxi.

“Nu mai vrem maxi-taxi in Braila!

Braila este un oras in care mai circula maxi-taxi desi exista trasee atat de tramvai cat si de autobuze.

Soferii de maxi-taxi au provocat numeroase accidente, unele dintre ele foarte grave. Brailenii cunosc foarte bine modalitatea lor de a conduce…Nu ne simtim in siguranta!!!

Nu mai vrem persoane ranite!!! Se poate suplimenta numarul autobuzelor si al tramvaielor, solutii se pot gasi. Putem salva micul nostru oras, Braila, de haosul din trafic provocat de maxi-taxi!

Vrem sa circulam in siguranta in orasul nostru! Fara maxi-taxi in Braila!!!”, asa arata petitia realizata de braileni.

La aceasta ora petitia a stans 327 de semnaturi si 34 de comentarii din partea brailenilor, in care parerea generala este faptul ca transportul in regim maxi-taxi nu ofera destula siguranta. Printre comentarii se numara: “Vreau siguranță în trafic și un transport ecologic curat si modern”, “Soferii nu merita aceste locuri de munca…sunt teribilisti..fomisti…jepcari…apropo(sa mergi o zi cu un maxi-taxi si sa ai o camera de luat vederi…a doua zi soferul nu mai are carnet..pariu)” , “Pentru ca vreau un oras european civilizat.”, s.a.

Aceasta problema a fost des adusa in discutie de candidatii la Primaria Braila, dar un lucru este clar, pana in 2018 transportul in regim maxi-taxi nu poate fi scos, deoarece atunci expira contractul, care este in derulare. Ramane de vazut daca dorinta brailenilor va fi indeplinita la expirarea intelegerii, totusi un lucru este clar, daca retragerea acestui tip de transport se va face fara ca parcul auto “ Braicar” sa fie suplimentat cu un numar generos de noi autobuze, traficul in comun poate fi paralizat.

Puteti gasi petitia aici!

Comentarii

comentariu

About the Author