Published On: mar, Mai 31st, 2016

Braila in Cartea Recordurilor

Pe 1 iunie, de Ziua Copiilor, Quilling By Monica va organiza impreuna cu copiii de la atelierele de quilling pe care le sustine o activitate cu care doreste sa ajunga in Cartea Recordurilor. Din pacate acest eveniment nu a avut parte de suportul pe care il merita, avand in vedere ca pune numele Brailei in Cartea Recordurilor. Acest demers nu a fost sustinut de Primaria Braila, evenimentul fiind realizat fara ajutorul autoritatilor.

Quilling By Monica, impreuna cu copiii de la atelierele de quilling pe care le sustine, va intra in cartea recordurilor. Pentru ca nu am fost sustinuti de catre primaria orasului Braila, vom realiza acest eveniment fara ajutorul autoritatilor.

Ne dorim sa promovam acest eveniment dedicat artei, unicat in Braila si Romania, cat mai mult. Dorim aceasta pentru ca iubim copii; iubim arta (evident: in special quilling); dorim sa promovam aceasta arta si dorim ca sa ramanem in Braila si sa ne crestem copiii aici.

Daca aveti macar o parte din aceste ganduri si sentimente va invit sa va alaturati in acest eveniment”, se arata intr-o postare pe Facebook.

Dar ce este quilling-ul?

Quillingul este o forma de arta care implica utilizarea si rularea de benzi de hartie si apoi lipirea acestora impreuna pentru realizarea unor modele decorative exceptionale. Benzile de hartie sunt rulate cu ajutorul unui betisor de rasucire iar capetele fasiilor sunt fixate cu lipici sau adeziv. Se pot realiza felicitari (onomastica, zi de nastere, business, Craciun, Revelion, Paste, Valentine’s day, 1 Martie, 8 Martie etc.), invitatii de nunta sau botez, mici tablouri, decoratiuni de sarbatori, ornamente 3D, martisoare, flori, cutii de bijuterii, rame foto, ornamente cadouri, etc.

Comentarii

comentariu

About the Author

-