Published On: mar, Mai 17th, 2016

“Braila fara coruptie” – obiectivul principal al “Doamnei de fier”

Share This
Tags

Simona Draghincescu, singurul candidat de sex feminin, care a acceptat sa le tina piept contra-candidatilor sai, intarindu-si astfel titulatura de “doamna de fier”.

Aseara, la dezbaterea electorala de la TVR1, Simona Draghincescu, candidata Partidului National Democrat la Primaria Braila, a dezbatut problemele cu care se confrunta orasul Braila si a facut fata disputelor dintre candidati, prezentandu-si  principalul sau obiectiv.

Realista fiind, ea doreste sa taie raul de la radacina, fara sa creada in proiecte marete si nerealizabile, dorindu-si un oras fara coruptie. Acest lucru fiind primul pas catre rezolvarea problemelor. “La modul cum a fost condusa Braila in ultimii 26 de ani, cred ca nu se pune problema nici unui proiect spectaculos, ci doar unul singur: Braila fara coruptie. Este si proiectul meu principal. Va dau un singur exemplu si cu asta am spus tot…Administratia USL (PNL, PSD) functioneaza foarte bine… A plouat torential cand am plecat de la Braila si vreau sa va spun ca toate strazile proaspat asfaltate sunt inundate si apa de pe strada se afla in casele oamenilor”, a declarat aceasta.

De asemenea, este constienta de greselile care s-au facut in trecut si considera ca trebuie sa se ia drept exemplu problemele intampinate, ca sa fie rezolvate inainte sa se vorbeasca despre schimbari majore: “Eu stiu ca atunci cand cineva nu are trecut, nu poate sa discute despre viitor si daca nu tinem cont unde am gresit, este foarte complicat sa faci ceva bine in viitor”, a mai adaugat aceasta.

Comentarii

comentariu

About the Author