Published On: joi, Mai 26th, 2016

ATENTIE utilizatorilor WhatsApp! Cum puteti fi pacaliti de o noua versiune a aplicatiei

Mai multi utilizatori ai aplicatie WhatsApp au fost pacaliti dupa ce au primit pe mail mesaje care ii incuraja sa descarce versiunea premium WhatsApp Gold fara costuri suplimentare. Aceasta versiune a aplicatiei este o varianta exclusiva, disponibila initial doar pentru celebritati. Doar ca, in loc sa ofere posibilitatea de trimitere a sute de fotografii simultan sau un nivel superior de securitate, WhatsApp Gold viruseaza telefoanele si tabletele.

Utilizatorii WhatsApp primesc un mail in care li se ofera acces la versiunea premium a aplicatiei. Daca intra in linkul din mesaj, ajung la un site unde pot descarca gratuit WhatsApp Gold. Facilitatile suplimentare ale serviciului, despre care creatorii noii versiuni sustin ca ar fi fost initial disponibil doar pentru vedete si oameni politici de rang inalt, includ posibilitatea de a transmite simultan sute de fotografii, seturi noi de emoticoane, posibilitatea de apel video, caracteristici de securitate superioare variantei normale si mult mai multe optiuni de personalizare, potrivit Digi24.

Reprezentantii WhatsApp au declarat ca este o inselatorie si le recomanda utilizatorilor sa descarce versiunile imbunatatite ale aplicatiei doar de pe Google Play Store sau App Store.

Comentarii

comentariu

About the Author

-