Published On: mie, Mai 18th, 2016

Alexandru Nazare a ajuns in vizorul DNA

Directia Nationala Anticoruptie a ridicat mai multe documente de la Biroul Electoral Sector 1, referitoare la candidatura lui Alexandru Nazare la postul de primar. Procurorii verifica semnaturile adunate pentru candidatura la Sectorul 1, informeaza Romania TV. Marti, ofiterii din cadrul Politiei Judiciare a DNA au ridicat dosarul de candidat al lui liberalului Alexandru Nazare de la Biroul Electoral Sectorul 1. Este vorba despre declaratiile de candidatura, dar si de listele cu semnaturile pentru sustinerea candidatului.

In prezent, procurorii DNA investigheaza o derulare cu privire la falsificarea semnaturilor sau la modul in care au fost stranse. Institutia nu a oferit pana acum detalii despre aceasta ancheta.

Dupa aceasta ancheta, Alexandru Nazare a postat pe o retea de socializare: "Din respect fata de cetatenii Sectorului 1, de simpatizantii mei si presa, ma vad nevoit sa fac urmatoarele precizari: Actiunea DNA nu este un caz singular in Capitala, asa cum a anuntat public si institutia judiciara. Aceeasi institutie a anuntat public ca aceasta ancheta nu vizeaza persoane. Astept cu calm concluzia anchetatorilor, care au raspuns cu promptitudine unei sesizari a unui ONG, facute in urma cu 30 de zile. Nu am nimic de ascuns! Toata activitatea mea publica se desfasoara in conditii de deplina transparenta si cu respectarea legislatiei in vigoare. Multumesc DNA pentru reactia prompta si corecta de a informa opinia publica in legatura cu aceasta ancheta care, in mod evident, urma sa fie folosita tendentios de catre adversarii mei politici de la PSD".

Comentarii

comentariu

About the Author