Published On: mar, Apr 5th, 2016

ZEITA DREPTATII, SINGURA IMPOTRIVA TUTUROR – Judecatoarea Camelia Bogdan a facut plangeri la DNA impotriva inspectorilor CSM

Share This
Tags

Dezvaluiri – Evenimente

A bagat sase oameni in puscarie in "Dosarul Telepatia", cu pedepse infioratoare. A girat un prejudiciu urias, de peste 60 milioane euro. A dispus confiscarea a tot ce misca. Tot ce a dispus s-a confiscat, chiar si posesiunile unor terti, care nu au fost parte in dosarul ei. Cea mai mare televiziune din Romania, care nu avea nicio legatura cu dosarul, putea sa falimenteze din cauza ei si a fost nevoita sa se mute cu costuri financiare uriase. Judecatoarea Camelia Bogdan nu este multumita insa. Insista, desi dupa ce a dat sentinta in “Telepatia” nu mai avea ce cauta in executarea deciziei sale, instanta de executare fiind potrivit legii Tribunalul Bucuresti. In numeroase randuri, dupa ce a dat sentinta definitiva in apel in "Telepatia", Camelia Bogdan s-a implicat in executarea deciziei sale, dand indicatii peste indicatii institutiilor. Se aude ca a facut plangeri penale impotriva celor de la ANAF.

Camelia Bogdan a fost deferita Inspectiei Judiciare de sefii ei pentru imixtiunea sa in procesul de executare silita. Si pentru multe altele. Pe rolul Inspectiei Judiciare are vreo 19 lucrari. Vom publica curand inventarul acestora. Cererea de aparare a reputatiei profesionale i-a fost respinsa de Plenul CSM, dar s-a consolat repede iesind dupa cateva ore la o petrecere la Clubul Tunes in compania lui Cristi Vasilica Danilet unde s-a dansat cu acesta si au cantat la karaoke zambind cu mare fericire catre pozarii din club. Nu i-a pasat ce poate crede lumea sa o vada alaturi de un membru al CSM, care tocmai a votat pe cererea ei de aparare a reputatiei.

Se aude ca e foarte posibil ca in curand sa fie sanctionata disciplinar. Posibil sa fie exclusa din Magistratura. Camelia Bogdan a trecut la atac. A facut plangeri penale la DNA impotriva unor inalti magistrati. E de noaptea mintii!

Cum au ajuns la presa datele din plangerea penala a Cameliei Bogdan?

Fix in ziua in care Inspectia Judiciara a anuntat ca judecatoarea Camelia Bogdan de la Sectia II-a penala a Curtii de Apel Bucuresti este suspecta de savarsirea unor abateri disciplinare, prin aceea ca a incasat bani de la o societate contractata de Ministerul Agriculturii, in perioada in care judeca dosarul "Telepatia" in care ministerul se constituise parte civila, Camelia Bogdan s-a dus la DNA pentru a face o plangere penala. Potrivit unor surse citate de Adevarul.ro, Camelia Bogdan a depus la Directia Nationala Anticoruptie o plangere penala in care o acuza pe presedinta Tribunalului Bucuresti, judecatoarea Laura Andrei, de infractiunea de abuz in serviciu si favorizarea infractorului. Conform acelorasi surse, la pachet cu judecatoarea Laura Andrei, Bogdan ar fi facut plangere penala si impotriva unor inspectori judiciari.

Ce sa vedeti, acuzatiile aduse de Camelia Bogdan atat presedintei TMB, cat si inspectorilor judiciari ar avea legatura tot cu dosarul "Telepatia".

In concret, Adevarul.ro sustine ca judecatoarea CAB Camelia Bogdan reclama in plangerea penala depusa la DNA faptul ca instanta condusa de judecatoarea Laura Andrei evita sa puna in executare ordinul de indisponibilizarea in vederea confiscarii sumelor de bani din decizia de condamnare a lui Dan Voiculescu, privind suma de 60 de milioane euro.

In acest context, Bogdan reclama Inspectia Judiciara ca a deschis pe numele sau, dar si pe numele colegului sau de complet Alexandru Mihai Mihalcea, mai multe cercetari discipinare, pe motiv ca au cerut emiterea de adrese catre ANAF si catre Tribunalul Bucuresti in care acestia solicitau comunicarea stadiului executarii deciziei penale pronuntate in "Telepatia", dar si CNP-ul sefului ANAF, sustinandu-se necesitatea codului numeric personal pentru a se putea aprecia cu privire la o posibila amenda care ar urma sa ii fie aplicata acestuia.

Actiunea Cameliei Bogdan a survenit dupa ce autoritatile din Cipru au comunicat Tribunalului Bucuresti ca pentru a se putea identifica si indispoibiliza posibilele conturi bancare pe care Dan Voiculescu le-ar detine in aceasta tara este necesara transmiterea unei comisii rogatorii internationale.

Conform Adevarul.ro, Camelia Bogdan ar fi insistat ca Tribunalul Bucuresti sa duca la indeplinire ordinul de confiscare in cazul lui Voiculescu si sa intocmeasca o comisie rogatorie, lucru pe care nu TMB nu l-a facut, conducerea Tribunalului Bucuresti hotarand sesizarea Inspectiei Judiciare.

Aceeasi sursa arata ca judecatoarea Camelia Bogdan lanseaza in plangerea penala o acuzatie extrem de grava la adresa judecatoarei Laura Andrei, anume ca raspunsul autoritatilor din Cipru, "desi putea fi folosit doar in vederea fundamentarii unei cereri de comisii rogatorii, acest raspuns a fost comunicat de catre presedintele Tribunalului Bucuresti condamnatului Dan Voiculescu".

In aceste conditii, Camelia Bogdan, ar fi reclamat in plangerea penala ca modalitatea “in care au actionat si actioneaza si la momentul actual presedintele Tribunalului Bucuresti, pe de o parte, dar si Inspectia Judiciara, pe de alta parte, prin activitati concurente are un efectul continuu, de tergiversare”.

In acelasi document, Bogdan sustine ca "efectul acestor activitati este acela de blocare temporara a executarii masurii dispuse prin Decizia 888/A/08.08.2014, iar prin acest efect se aduce grave prejudicii interesului national, avand in vedere valoarea deosebit de ridicata a produsului infractional de recuperat".

Potrivit Adevarul.ro, in plangerea sa penala depusa la DNA, Camelia Bogdan ar fi facut referire si la faptul ca sotul judecatoarei Laura Andrei, notarul Jean Andrei, ar fi semnat la sediul Grivco mai multe contracte de superficie care ar fi facilitat privatizarea fostului Institut de Chimie Alimentara (ICA).

sursa luju.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

-