Published On: mar, Apr 19th, 2016

VIDEO Mai multi braileni au protestat impotriva procurorilor care au cerut arest la domiciliu pentru “soferul mortii” / “Daca nu se va face dreptate, vom face noi!”

Protestul rudelor celor omorati in tragicul accident petrecut in dimineata zilei de 4 aprilie continua. Seara trecuta, rudele victimelor tragiei de la TUG au protestat in fata Primariei Braila cerand o pedeapta mult mai dura, de cel putin 25 ani de inchisoare, nu cum este posibil acum: la o pedeapsa intre 3 si 10 ani.

Brailenii s-au mobilizat in mediul on-line si au decis sa iasa in strada in speranta de a schimba decizia judecatorilor, zeci de oameni participand alaturi de rudele victimelor la protest.

“Nu ii face nimeni nimic, nu vedeti ce este in tara asta?! Nu mai poti sa stai in statia de autobuz fara sa nu iti fie frica ca va intra cineva in tine. Daca ar fi intrat in mama, eu in distrugeam. E de vina ala care i-a dat lui permisul de conducere. Noi speram ca in urma acestui protesc sa se ia masuri” a declarat un tanar brailean pentru reporterii Infobraila.

“Este revoltator ca domnul care a provocat accidentul sta acasa bine-mersi si sora mea nu are pace si liniste. Vreau sa aflu de ce am aflat pe internet ca procurorii ar fi gasit de cuviinta sa-l tina acasa, pentru ca domnul se grabea la servici, pe contrasens, sa ajunga la service, si sora mea banuiesc ca se grabea, dar nu a mai ajuns” a declarat sora uneia dintre victime.

 

VEZI AICI FILMUL TRAGICULUI EVENIMENT

Comentarii

comentariu

About the Author