Published On: Soare, Apr 10th, 2016

VIDEO Iohannis si-a luat soseaua inapoi si a fost huiduit si claxonat la greu!

Share This
Tags

Soferii sunt din ce in ce mai nemultumiti de faptul ca presedintele Iohannis nu si-a luat doar tara, diaspora si casele inapoi si ca, mai nou, isi ia si soselele. Noi imagini inregsistrate in Bucuresti arata ca oamenii nu mai tolereaza sa astepte cu orele in trafic pentru a trece coloanele oficiale. In ciuda faptului ca ar putea folosi fara probleme un avion de linie pentru a merge acasa, la Sibiu, Iohannis prefera sa isi bata joc de romani si sa mearga cu masina, dar nu una sau dou, ci sapte! Cu una mai mult decat casele sale!
"Iohanila pleacă acasa. E vineri. Ia uite… Una! Numarați! Una, doua, trei, patru, cinci, sase, sapte! Bravo, soferi! Așa, aratați-i degetul!", se aude pe inregistrare.
Nu este pentru prima data cand coloana oficiala a lui Klaus Werner Iohannis este claxonata in trafic, in semn de protest.

"Eu nu inteleg de ce il huiduie oamenii pe Iohannis doar pt ca stau blocati in trafic, din Militari pe Valea Oltului si pana in Sibiu! Dl Iohannis le-a spus de mult ca va face  "un altfel de politica"! Si se tine de cuvant , chiar face totul altfel", a scris Ponta ironic, pe Facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author

-