Published On: vin, Apr 8th, 2016

Victor Ponta are o cerere exploziva: dosar DNA pentru Iohannis!

Aceasta pentru ca in Romania suntem toti egali in drepturi si daca ar trebui sa se respecte intocmai ce s-a intamplat in cazul altora, e normal sa se respecte intocmai si in cazul Presedintelui Iohanis.

Fostul premier aduce acuze lui Klaus Iohanis pentru savarsirea infractiunii de “Conflict de interese” prevazuta de Art. 301 din Noul Cod Penal deoarece “in exercitatea atributiilor de servici … a participat la luarea unei decizii .. prin care s-a obtinut un folos patrimonial …pentru o persoana cu care s-a aflat in raporturi comerciale sau de munca in ultimii 5 ani” si pentru acest lucru fostul premier solicita DNA sa inceapa urmarirea penala impotriva presedintelui.

Mai mentioneaza cu aceasta ocazie ca faptele ce vor urma a fi cercetate se incadreaza la fals si uz de fals, fapte comise in vederea obtinerii in mod fraudulos a unei case in Sibiu, asa cum a stabilit deja prin hotarare definitiva Curtea de Apel Brasov si sigur va fi solicitat de catre ANAF sa restituie suma de 600 milioane incasata fara drept ca si chirie pentru casa obtinuta in mod fraudulos
"Eu cred ca Romania este un stat de drept in care toti suntem egali in fata legii si raspundem pentru faptele noastre – sau NU?!?" comenteaza fostul premier .

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-