Published On: joi, Apr 7th, 2016

Viceprimarul Danaila s-a lipit de eticheta “parcheaza ca un bou” / Brailenii vor sa stie si ce amenda a luat “copilul de suflet”al lui Vasile Varga

Share This
Tags

Danaila_am_parcat_ca_un_bou_infobrailaEticheta "parcheaza ca un bou" a fost pusa de brailenii care au conturi pe Facebook tuturor soferilor care parcheaza in dispretul legii si a bunului simt, de la ocuparea locurilor persoanelor cu dizabilitati pana la treceri de pietoni. Ultimul amendat care a calcat pe "bec" este consilierul si omul de afaceri Tudorel Arbunea, amendat de Politia Locala pentru ca a parcat pe trecerea de pietoni din fata Colegiului National "Nicolae Balcescu". 

Urmatorul pe lista "boilor" este viceprimarul PNL Alexandru Danaila, care nu s-a sfiit sa parcheze pe trecerea de pietoni aflata la intersectia Caii Calarasilor cu Strada Grivita. Asteptam sa vedem cuantumul amenzii si explicatia publica a liderului PNL Braila, alintat in mediile politice cu apelativul "copilul de suflet al lui Vasile Varga", atat pentru ca batranul liberal tine foarte mult la el, dar si pentru asemenatoarea izbitoare cu fiul cunoscutului notar brailean.

Comentarii

comentariu

About the Author