Published On: joi, Apr 28th, 2016

Un minor a fost lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni

In seara de 26 aprilie, in jurul orei 21:35, un tanar de 24 de ani, din municipiu, in timp ce conducea autoturismul, pe Calea Calarasilor, in apropierea intersectiei cu strada Chisinaului, l-a lovit pe un minor de 17 ani, din municipiu, care traversa strada regulamentar pe langa bicicleta, pe marcajul pietonal.

In urma accidentului, tanarul a fost transportat la spital pentru a-i fi acordate ingrijiri medicale, fara sa fie necesara internarea. Politisti din cadrul Biroului Rutier au intocmit dosar penal pe numele soferului pentru vatamare corporala din culpa.

Tot pe 26 aprilie, dar dupa-amiaza, in jurul orei 15:45, un brailean de 23 de ani, in timp ce conducea autoturismul, pe strada 1 Decembrie 1918, la intersectia cu strada Rosiorilor, a surprins si lovit un pieton care traversa strada pe marcajul pietonal.

In urma accidentului, pietonul, un brailean de 86 de ani, a suferit leziuni corporale si a fost transportat la spital, unde a ramas internat pentru ingrijiri si investigatii medicale. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest si a rezultat ca nu se afla sub influenta alcoolului, si in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author