Published On: mar, Apr 5th, 2016

Un mare lant de supermarketuri din Romania retrage de pe piata unul dintre cele mai consumate produse

REWE Romania, proprietarul magazinelor Penny Market si XXL Mega Discount, a anuntat ca ciocolata “Crazy Collection” a fost retrasa din toate magazinele, dupa ce un client a identificat un corp strain in produs. Proprietaul a informat ca la data de 29 martie 2016, un consumator a gasit un corp strain in produsul “Crazy Collection”, motiv pentru care produsul respectiv a fost retras din toate magazinele, intr-o cantitate de aproximativ 3.250 de bucati, informeaza un comunicat de presa al societatii remis luni seara.

Societatea a mai precizat ca a fost instiintata Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si Pentru Siguranta Alimentelor (ANSVA) si ca a declansat o rechemare voluntara a produsului 'Crazy Collection' ciocolata cu lapte cu biscuiti cu cacao 300 grame, termen de expirare 12.02.2017, comercializat in magazinele Penny Market si XXL Mega Discount.

Consumatorii care au cumparat produsul din lotul mentionat au fost rugati sa nu il consume si sa il returneze in oricare magazin Penny Market sau XXL Mega Discount, pentru a primi contravaloarea acestuia. Retailerul a anuntat ca nu este obligatorie prezentarea bonului fiscal la returnarea produsului.

Comentarii

comentariu

About the Author